ROMANO ROTHE

Freelance Digital Designer

IK DOE NIETS LIEVER DAN BETEKENISVOL WERK MAKEN VOOR MERKEN MET GROTE AMBITIES.

Als freelance digital designer ben ik er om jou te laten opvallen in de digitale wereld. De combinatie van mijn passie voor design en jouw visie zullen voor een mooi eindresultaat zorgen.

Innovatief

Ik bedenk altijd waar mensen in de toekomst behoefte aan hebben. Ik houd mijn ideeën niet voor me, maar deel ze juist graag met anderen. Zo ontwikkelen ideeën zich verder en komen er sneller innovatieve concepten tot stand.

Nieuwsgierig

Mezelf blijven ontwikkelen door veel te lezen op websites zoals MediumTed TalksDigital ArtsBehance99U is iets wat ik graag doe. Ik wil altijd op de hoogte zijn van de nieuwste (design) trends en haal veel inspiratie uit blogs die andere ontwerpers schrijven.

Empathisch vermogen

Het gedrag van mensen heb ik altijd al interessant gevonden. Ik kan mezelf goed inleven in de situatie en gedachtegang van anderen. Hierdoor begrijp ik hun emoties beter en kom ik dieper tot de essentie van de ontwerpvraag.

Oog voor detail

Ik beschik over een gezonde dosis perfectionisme. Ik verlang veel van mezelf en streef altijd naar kwaliteit, maar ik weet ook wanneer ik tevreden mag zijn over het resultaat. Ik zie kleine details (bijna) nooit over het hoofd en kijk alles liever dubbel na. Ook in het dagelijks leven ben ik heel geordend. Rommel veroorzaakt stress. Orde schept innerlijke rust, en helpt je dag in dag uit lekkerder in je vel te zitten.

Ambitieus

Ik leer graag nieuwe dingen en ben altijd bezig om mezelf als ontwerper verder te ontwikkelen. Door mijn intrinsieke motivatie heb ik nieuwe software snel onder de knie. Ik leer veel van online tutorials op YouTube om de lat steeds hoger te kunnen leggen. Duidelijke doelen stellen voor mezelf vind ik belangrijk. En niet zomaar een doel, een doel waar ik moeite voor moet doen om het te halen.

25

jaar oud

4

jaar ervaring

2

diploma's

4

certificaten
PROGRAMMA’S & SOFTWARE
Photoshop
Illustrator
InDesign
After Effects
Sketch
Analytics
WordPress
Shopify
Facebook
Cinema 4D
Principle
Hootsuite
ERVARING

PixelBello

Freelance Designer
08.2016 – heden

Freshheads

Stagiair UX design
01.2019 – 06.2019

Opera Concept & Design

Ontwerper / DTP’er
05.2016 – 07.2016

Opera Concept & Design

Afstudeerstagiair
08.2015 – 12.2015

Vuurrood

Stagiair grafisch ontwerp
01.2015 – 07.2015

SFGB-B Zwitserland

Uitwisselingstudent
10.2014
OPLEIDINGEN

Minor Digital Marketing

Fontys Hogeschool Eindhoven
09.2019 – 02.2020

Communication &
Multimedia Design

Avans Hogeschool Breda
09.2016 – 06.2020

Grafische Vormgeving
Masterclass Student

Grafisch Lyceum Rotterdam
09.2012 – 06.2016
CERTIFICATEN

Google Digitale Werkplaats

Google Analytics Academy

Hubspot Inbound Marketing