FONTYS HOGESCHOOL ICT

Hoe ik Fontys Hogeschool ICT heb geholpen online doelstellingen meetbaar te maken en potentials te faciliteren in het oriëntatieproces.

AANPAK

Fontys Hogeschool ICT is met de jaren steeds actiever aanwezig in het digitale speelveld. Denk daarbij aan de website, social media, online campagnes, direct mail en meer. Per nieuw medium wordt een strategie bedacht. Nu inmiddels alle (nieuwe) kanalen al een tijdje in gebruik zijn, is het tijd voor de volgende stap. Online doelstellingen bepalen en het succes meetbaar maken.

ONLINE DOELSTELLINGEN BEPALEN

Samen met Fontys Hogeschool heb ik gekeken naar de online doelstellingen voor de opleiding ICT. We hebben ons gefocust op 3 succesfactoren:

  • Bezoekers open dagen
  • Website performance
  • Social media performance

KEY PERFORMACE INDICATORS

Om het succes van de online doelstellingen te bepalen, is het goed dat je de resultaten meet. Deze doelen hebben we vertaald naar Key Performance Indicators, ofwel KPI’s. Dit zijn kengetallen die je kunt gebruiken om te bepalen of je je doelstellingen hebt behaald.

KPI DASHBOARD

Om snel inzicht te krijgen in de huidige situatie van de online doelstellingen is er een KPI Dashboard ontwikkeld. Alle data van verschillende exelsheets, powerpoints en Google Analytics zijn samengebracht in een overzichtelijke dashboard, zodat er snel bijgestuurd kan worden waar nodig is.

NIEUW PROJECT?

Ik denk graag met je mee hoe we jouw ambitieuze ideeën kunnen realiseren en jouw online business een boost kunnen geven.

Plan een gratis en vrijblijvende videocall in.